Wie is Gelmore Gilly?

Wie is Gelmore Gilly?

Drama voor Samantha ‘Barbie’ de Jong: haar vriend Gelmore, aka Gilly, is plotseling overleden. Het stel kwam bij elkaar nadat Barbie haar vriend Gerrit verliet. Op Instagram meldt de ex-realityster dat Gelmore gisteren plotseling overleed.

Wie is Gilly Barbie?

‘De man van mijn dromen’ Aan Story vertelde Samantha onlangs alles over de onverwachte liefdeshereniging met ‘Gilly’, zoals ze Gelmore noemt. “Ik hou van hem. Gilly is de man van mijn dromen en de vader van mijn zoontje Angelo [voorheen Djemino, red.]”, aldus Samantha.

Waar woont de dochter van Barbie?

Geen voogdij Hoewel ze hen wel af en toe mag zien, woont Angelina bij haar oma en Milano bij zijn vader, Michael van der Plas.

Waar woont Samantha Barbie?

In de video zou Samantha namelijk ‘niet helemaal helder’ zijn geweest. Vervolgens merkten oplettende volgers op dat enkele dagen erna een ambulance met spoed werd uitgerukt naar de straat waar Samantha in Den Haag woont.

Waar is Gelmore aan overleden?

Samantha de Jong (31) heeft maandag afscheid genomen van haar vriend Gelmore, die vorige week plots overleed aan een hartstilstand. Volgens de voormalig realityster was het een mooie begrafenis. Voorafgaand aan de uitvaart deelde Barbie een emotioneel bericht op Instagram.

Waaraan is Gelmore overleden?

Vorige maand moest De Jong onverwacht afscheid nemen van haar vriend Gelmore. Hij overleed aan een hartstilstand, zo liet De Jong later weten. ‘De artsen en de politie namen het over en daar lag je, schat. Je zal voor altijd bij me blijven, kan me geen leven zonder jou voorstellen.

Wie is Gelmore van Barbie?

Nog geen maand geleden stierf de vriend van Samantha de Jong (31) – én de vader van haar jongste kind – Gelmore plotseling aan een hartstilstand. De voormalig realityster was er kapot van en nam vandaag precies twee weken geleden definitief afscheid van haar liefde, met wie ze sinds februari samen was.

Wie is de nieuwe vriend van Barbie?

,,Met mijn liefde op boevenpad”, schrijft Samantha de Jong, ook wel bekend als Barbie bij haar foto met haar nieuwe vriendje Robert op haar nieuwe Instagram-account. Een toepasselijke tekst voor een man die zich voordoet als politieagent maar volgens Facebook vrienden een crimineel is.

Waar woont dochter Samantha de Jong?

Angelina, Milano en Angelo wonen alledrie niet bij Samantha de Jong, maar zijn bij verschillende gezinnen ondergebracht. Milano woont bij zijn vader Michael van der Plas en Angelina is ondergebracht bij de moeder van Michael.

Hoe heet de dochter van Barbie?

Oh Oh Barbie en haar man Michael zijn de trotse ouders geworden van een dochtertje: Angelina Melissa Cora.

Waar woont Barbie in Scheveningen?

Waar Samantha dan volgens hem wel woont? Gewoon, weer in Scheveningen, aan een hofje in de Windasstraat. Daar waar ze is geboren en getogen.

Waar woont Barbie 2021?

Samantha ‘Barbie’ de Jong (28) geniet na de scheiding van Michael met volle teugen van haar hervonden vrijgezellenbestaan. “Ik kan eindelijk doen wat ik wil”, aldus de reality-ster, die inmiddels in een zuurstokroze huis woont met haar twee kinderen Angelina (5) en Milano (2).